За глицериновите сапуни...

Публикувано от Marioletka 26.07.2018 0 Коментар (и)

Глицериновите сапуни са познати от близо 200 години. Те са с високо съдържание на глицерин, съставна част на всички масла. На външен вид са от мътни до прозрачни.Те задържат по-добре ароматните вещества и не ги променят. Глицериновите сапуни са всъщност сапуни, останали в разтопено състояние. Произвеждат се от много чисти, висококачествени суровини. Растителните екстракти и масла оказват своето специфично действие.

 Не съдържат синтетични химически вещества и консерванти. Могат да се използват ежедневно, без риск от странични ефекти. Използването на глицеринови сапуни дарява на кожата влага, мекота, свежест и младежко излъчване. Високото съдържание на глицерин спомага за запазване на естественото ниво на влажност на кожата.

Той съчетава ефективното почистване и приятно усещане на кожата с визуалното въздействие, предлагани от неговият вид. Притежава добра  пенливост и ниска степен на разлагане от водата.

 

 Нашата основата за сапун представлява готова смес-сапун с помоща, на която можете лесно и забавно за приготвите домашен сапун. Ние ви предлагаме няколко вида основи-сапун според вашите нужди.

Приготвянето на сапун с такава основа прави работата лесна, както за деца така и за възрастни. За да направите вашите сапуни е необходимо да добавите по желание аромати, цветове и масла. Изливате във формички и след няколко минути можете да се насладите на прекрасните си творения.

Оставете коментар